Vezérlések

A Raffstore-okat természetesen kézzel is lehet vezérelni, de a Schlotterer precíz és komfortos elektronikus irányítást biztosít árnyékolástechnikai termékei mellé. Akár több elemet is mozgathatunk egyszerre! Az irányítási rendszer igazodni tud a személyes igényekhez: időzíthető, reagál a napsugárzás mértékére és más időjárási körülményekre is. Szabadon eldöntheti, hogy kézi vagy elektromos vezérlést kér, mi mindkettőben tudunk segíteni.

Okos Otthon

Manapság nem csak okostelefonokról, okos városokról, de okos házakról is beszélhetünk. A fűtés, a világítás vagy a Schlotterer árnyékolástechnikai rendszerek ma már egyszerűen, mindenhonnan vezérelhetők, akár táblagépről vagy okostelefonról is. Mindegy, hogy milyen kapcsolót igényelt, a Schlotterer motorjai tökéletesen összeköthetők az olyan otthoni okosmegoldásokkal, mint a KNX, az evonHOME, Loxone, a mediola® és az io-homecontrol® (Somfy).

Intelligens védelem: Schlotterer szél- és fényérzékelő.

Erős viharos időben érdemes felhúzni a Raffstore-okat, különben kellemetlen meglepetés várhat bennünket, amikor hazaérünk egy családi kirándulásról. A Schlotterer intelligens szél- és fényérzékelőnek köszönhetően azonban ezzel sem kell foglalkozni: bizonyos szélerősség felett jelez és felhúzza a Raffstore-okat, hogy Önnek akkor se kelljen aggódnia, ha nem tartózkodik otthon.