Redőnyök

MIRE JÓ A REDŐNY

Pihentetőbb alvás

A redőnyök növelik a komfortérzetet, főként a hálószobákban, ahol a szükséges sötétítésről gondoskodnak. Ezen felül a redőnyök jó hangszigeteléssel rendelkeznek, így a zajokat is kiiktatják.

Hathatós betörésvédelem

A redőnyök hatásos védelmet nyújtanak a hívatlan vendégektől. Masszív akadályt képeznek, ami csak nagy zajjal és időráfordítással hidalható át. Az elektromos motorral ellátott redőnyeink alapkivitelben feltolásgátlóval is rendelkeznek, így lamellázatuk majdhogynem elmozdíthatatlan.

Optimális energiamérleg

A redőnyök optimalizálják az egészéves energiamérleget. Nyáron megakadályozzák a belső terek túlmelegedését, télen a hideg nagy részét kint tartják. A teljesen leeresztett redőnyök kb.25%-al javítják, mig ugyanezen érték a nyitva hagyott szellőző rések esetén is kb. 18%-al növelik a nyílászárók szigetelőképességét. Minél rosszabb az idő és minél erősebben fúj a szél, annál jobb az eredmény.

                     A Schlotterer redőnyök két beépítési variációban elérhetők:                      RESA - mint ráépített redőny és VORO - mint előtétredőny

Mindkét típus továbbfejleszthető az IGI rovarháló rendszerekkel.

            VORO                                                                                           RESA